EnvolveXL Info Day

Envolve

EnvolveXL Info Day

  • Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου και 2 Φεβρουαρίου στις 16:00 μέσω Zoom

To Εnvolve Entrepreneurship διοργανώνει δύο διαδικτυακές συναντήσεις ενημέρωσης σχετικά με το πρόγραμμα επιτάχυνσης EnvolveXL (https://envolveglobal.org/el/envolvexl/)  Σε αυτή τη συνάντηση οι συμμετέχοντες θα λάβουν πληροφορίες για το νέο πρόγραμμα, την αίτηση συμμετοχής, και η ομάδα του Envolve θα παρέχει διευκρινίσεις για τη διαδικασία του προγράμματος και feedback για τα εγχειρήματα των συμμετεχόντων.

To ΕnvolveXL, ένα νέο πρόγραμμα επιτάχυνσης για αρχικού σταδίου νεοφυείς επιχειρήσεις, που έχουν ιδρυθεί από ελληνικές ομάδες ανά τον κόσμο ή έχουν έδρα την Ελλάδα, με στόχο να προωθήσει τη ψηφιακή & βιώσιμη μετάβαση της οικονομίας. Σε κάθε κύκλο, το πρόγραμμα θα υποδέχεται 20 ομάδες, που θα συμμετέχουν σε ένα 4-μηνο πρόγραμμα επιτάχυνσης, το οποίο θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, υποστήριξη από το στάδιο του σχεδιασμού της ιδέας μέχρι και το στάδιο της επένδυσης, ειδικά σχεδιασμένα σεμινάρια, συμβουλευτικές υπηρεσίες, εκδηλώσεις δικτύωσης και προώθησης, mentoring, καθώς και ευκαιρίες χρηματοδότησης. Στόχος είναι να δημιουργηθούν εταιρείες έτοιμες προς επένδυση. Θα διατεθούν έως 265.000€ προς επενδύσεις ετησίως, μέσω του προγράμματος Investing for Good.

The session, will take place in Greek. If you are an English speaker, send us a message at teamgr@envolveglobal.org and we will arrange a separate info session with you.

Εγγραφείτε για την ημερομηνία που σας εξυπηρετεί:
  • Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου στις 16:00 – 17:00: bit.ly/3Hm1bF3
  • Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου στις 16:00 – 17:00: bit.ly/3HpLoFn